Biografie

Ik ben in 1984 te Wageningen geboren. In groep 3 van de basisschool kreeg ik blokfluitles, maar daarna stapte ik al snel over op de klarinet. Ik heb onderandere klarinetles gehad van Ton Kerstholt (klarinetist van de Marinierskapel). Na de blokfluit en klarinet werd de saxofoon voor mijn grote passie en uitdaging.

Tijdens de middelbare school volgde ik de vooropleiding aan het conservatorium te Utrecht en werd ik na het behalen van mijn HAVO-diploma toegelaten tot de voltijd opleiding. Na een jaar conservatorium heb ik een jaar pedagogiek gestudeerd, waarna ik daarna weer terug keerde naar de HKU. Ik kreeg les van hoofdvakdocent Johan van der Linden. Tijdens mijn opleiding volgde ik masterclasses bij beroemde saxofonisten als Jean-Denis Michat, Vincent David en Claude Delangle. Ook nam ze deel aan diverse (inter-)nationale tournees in o.a. Letland, St. Petersburg, Boedapest en Zuid Frankrijk.

 

Ik studeerde in juni 2010 af met medewerking van o.a. het Jugando koperkwintet, Tanja van den Eijnden en de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes. Het spelen/soleren met orkesten vind ik erg leuk.

Ik speel sinds 2011 samen met Pianist en organist Jos Rodermans.

In 1998 werd ik lid van de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes te Culemborg, waar ik saxofoon docent ben. Ook dirigeer ik het opstaporkest van deze vereniging. Ik geef ook saxofoonles bij Harmonie Amicitia Ijsselstein en binnen KEC. Verder heb ik diverse prive leerlingen in Beuningen en omstereken. Het leiden van een opleidingsorkest doe ik met veel plezier. Ik wil graag mensen enthousiast maken voor het bespelen van een muziekinstrument en er is toch niets leuker dan dit samen te kunnen beleven?? Daarom start ik in het seizoen 2014-2015 een saxofoonorkest met mijn (ex) leerlingen.

In 2013 ben ik begonnen met het geven van concerten met begeleidingsband. Ik speel diverse soorten muziek op aanvraag. Jazz, blues, licht klassiek, pop etc. als achtergrond muziek tijdens bijvoorbeeld een receptie, bruiloft, uitvaart of diner. Voor meer informatie kunt u mij mailen via de contact pagina.