Biografie

Ik ben in 1984 te Wageningen geboren. In groep 3 van de basisschool kreeg ik blokfluitles, maar daarna stapte ik al snel over op de klarinet. Ik heb onderandere klarinetles gehad van Ton Kerstholt (klarinetist van de Marinierskapel). Na de blokfluit en klarinet werd de saxofoon voor mijn grote passie en uitdaging.

Tijdens de middelbare school volgde ik de vooropleiding aan het conservatorium te Utrecht en werd ik na het behalen van mijn HAVO-diploma toegelaten tot de voltijd opleiding. Na een jaar conservatorium heb ik een jaar pedagogiek gestudeerd, waarna ik daarna weer terug keerde naar de HKU. Ik kreeg les van hoofdvakdocent Johan van der Linden. Tijdens mijn opleiding volgde ik masterclasses bij beroemde saxofonisten als Jean-Denis Michat, Vincent David en Claude Delangle. Ook nam ze deel aan diverse (inter-)nationale tournees in o.a. Letland, St. Petersburg, Boedapest en Zuid Frankrijk.

Ik studeerde in juni 2010 af met medewerking van o.a. het Jugando koperkwintet, Tanja van den Eijnden en de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes. Het spelen/soleren met orkesten vind ik erg leuk.

Ik speel sinds 2011 samen met Pianist en organist Jos Rodermans.

Van 1998 tot 2018 was ik lid van de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes te Culemborg, waar ik ook saxofoon docent was. Ook dirigeerde ik het opstaporkest van deze vereniging. Ik heb ook saxofoonles gegeven binnen Harmonie Amicitia Ijsselstein en op dit moment heb ik mijn eigen lespraktijk binnen KEC (Kunsteducatie Culemborg). Verder heb ik diverse prive leerlingen in Beuningen en omstereken. Ik wil graag mensen enthousiast maken voor het bespelen van een muziekinstrument en er is toch niets leuker dan dit samen te kunnen beleven?? Daarom spelen mijn leerlingen veel met elkaar samen en tijdens projecten binnen KEC spelen ze in een samengesteld orkest of ensemble.

In 2013 ben ik begonnen met het geven van concerten met begeleidingsband. Ik speel diverse soorten muziek op aanvraag. Jazz, blues, licht klassiek, pop etc. als achtergrond muziek tijdens bijvoorbeeld een receptie, bruiloft, uitvaart of diner. Voor meer informatie kunt u mij mailen via de contact pagina.

Sinds 2017 ben ik dirigent en leider van 'De Boemeltjes'. Dit is een orkest voor mensen met een beperking. Werken met deze doelgroep vind ik erg leuk. 

Ik de afgelopen jaren ben ik steeds meer gaan werken binnen het basisonderwijs. Sinds de komst van mijn dochter ben ik me meer en meer gaan beseffen dat ik het belangrijk vind dat ieder kind muziekles krijgt. Ik werk op dit moment 3 dagen in de week binnen het (speciaal) basisonderwijs en ik doe dit met veel plezier.

Muziek is een hogere openbaring dan alle wijsheid en filosofie".
Ludwig van Beethoven